<acronym id="fbnrn"><form id="fbnrn"></form></acronym>
<acronym id="fbnrn"></acronym>

      <var id="fbnrn"></var>
    1. <input id="fbnrn"></input>

      1. 2019國際貨運代理考試《專業英語》習題1

        國際貨運代理考試網 鯉魚小編 更新時間:2019-07-02

        距離2019年國際貨運代理考試還有不到一周的時間,大家可以趁著這段時間認真備考,小編為大家整理了一些國際貨運代理考試《專業英語》習題,附有答案,一起來測試一下吧!

        1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

        A. war risk

        B. cancellation of import license

        C. transfer risk

        D. risk of non-acceptance

        答案:D

        2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as (   )

        A. from July 21st to July 31st

        B. from July 1st to July 15th

        C. from July 11th to July 20th

        D. from July 1st to July 10th

        答案:A

        3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

        A. mates receipt

        B. sea waybill

        C. shipping notes

        D. manifest

        答案:A

        4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for (   ).

        A. discharging

        B. fuel

        C. demurrage

        D. wages of crew

        答案:D

        5. Which of the following risks are not covered in FPA (   )

        A. lightning

        B. partial loss

        C. general average

        D. discharging at a port of distress following a sea peril

        答案:B

        6. The B/L can be issued by (   )

        A. consignor

        B. notify party

        C. carrier

        D. consignee

        答案:C

        7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? (   )

        A. Order Bills of Lading

        B. Straight Bills of Lading

        C. Shipped Bills of Lading

        D. Clean Bills of Lading

        答案:B

        8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the (  ) titled in the air waybill.

        A. consignor

        B. consignee

        C. carrier

        D. notify party

        答案:B

        9. (   ) are rates that are applicable to named types of freight.

        A. Specific Commodity Rates

        B. Class Rates

        C. General Cargo Rates

        D. Contract FAK Rates

        答案:A

        10. (  ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

        A. BARECOM form

        B. GENCON form

        C. NYPE form

        D. BALTIME form

        答案:A

        以上就是鯉魚小編為大家整理的國際貨運代理考試《專業英語》習題練習題,大家做完之后是不是覺得更加有把握了呢?鯉魚網有更多國際貨運代理考試資訊和復習資料,快來關注吧。

        相關推薦:

        2019國際貨運代理考試理論與實務試題及答案4

        2019年國際貨運代理考試習題及答案(1)

        專題匯總

        韩国女主播视频大全